Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@19:08:52 GMT

فیزیوتراپی چیست

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۸۱۳۳

فیزیوتراپی: امروزه علم فیزیوتراپی یک حرفه پیشرو و مبتنی بر شواهد در حیطه سلامت افراد جامعه  است که انواع زیادی ازجراحتها و بیماریها را درمان کرده و سلامتی عمومی بیماران را  در حد چشم گیری ارتقا میدهد.متخصصین فیزیوتراپی در منزل از ارائه دهندگان اصلی  اینگونه خدمات سلامت به متقاضیان  هستند به این معنی که آن ها میتوانند مشکل بیمار  را  به دقت بررسی  و درمان کنند دکتر  فیزیوتراپیست در بررسی و بازیابی استقامت  و قدرت و هم چنین  حرکت و تواناییهای فیزیکی بیماران  که تحت تاثیر یک بیماری  مثل  جراحت یا معلولیت قرار گرفته اند با  افراد همکاری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیزیوتراپیست ها  برای کمک به بیماران  در کنترل و پیش گیری از بسیاری از مشکلات فیزیکی که در اثر ورزش کردن های سنگین ، برخی بیماری ها ، شرایط شغلی خاص  و یا حتی  بالا رفتن سن و عدم تحرک که  در طولانی مدت ایجاد میشوند، با پزشک  معالج شما همکاریهای لازم  را  خواهد داشت

 

فیزیوتراپی در منزل چه کاربردی دارد

فیزیوتراپی در منزل تهران  امروزه یکی از شیوه های  نوین ارائه خدمات فیزیوتراپی از سوی مراکز فیزیوتراپی برای راحتی بیماران و همراه نشان به افراد ارائه میشود  بسیار  هم مورد توجه قرار گرفته است

باید در نظر داشت که درمان برخی از دردها و مشکلاتی که به کمک خدمات ارائه شده توسط پزشک فیزیوتراپی رفع میشوند  نظیر (  انواع کمر درد ها  ، فتق دیسک ، زانو درد ، دردهای مزمن ، ضعفهای عملکردی و توان بخشی  بیماران سکته مغری …  که نیاز به  درمان طولانی مدتی  دارند   و هم چنین ممکنست  این روند  درمان  برای بیماران و خانواده هایشان که بخاطر  یک مشکل ساده و یا درمان های طولانی مدت  نیاز دارند  که هفته‌ ای چند بار به مطب متخصص  یا کیلینکهای تخصصی مراجعه کنند سخت و طاقت فرسا باشد که حتی در برخی مواقع بیمار را از ادامه درمان منصرف میکند

البته باید اشاره کرد که بسیاری از بیماران  هم نیازمند خدمات فیزیوتراپی در منزل هستند چون ان ها توانایی حرکتی بسیار پایینی داشته و رفت و آمد به کلینیک  های مجهز فیزیوتراپی برایشان  بسیار مشکل است . به همین خاطر متخصصین  برا اینگونه بیماران استفاده از خدمات فیزیوتراپی و ارتوپدی در منزل را  به شدت توصیه می کنند

اهداف فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل چیست 

بخش اعظم بهبودی  بیماران دچار  سکته مغزی  در ۶ ماه اول بعد از سکته مغزی اتفاق میافتد. هدف فیزیوتراپی پس از سکته مغزی در تهران  مستقل کردن فرد بیمار  و بازگشت به زندگی عادی  است  در این جور مواقع مهم است که فیزیوتراپی در مراحل اولیه و حاد بیماری شروع  شود چون  با این کار  بهبودی بیمار خیلی سریعتر  شروع میشود البته باید اشاره کرد که  سطح بهبودی بیمار  به عوامل مختلفی دیگری هم بستگی دارد ،  بنابر این تعیین اینکه بعد از چه مدتی و به چه میزان بهبودی  برای بیمار حاصل میشود تا حدودی سخت اسا

زمان بهبودی  بیمار بعد از فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل 

**در بعضی افراد طی چند هفته تا چند ماه بهبودی کامل یا نسبتا کامل اتفاق میافتد

**در نیمی از بیماران طی چند ماه تا چند سال بهبودی کامل یا نسبتا کامل اتفاق می افتد.

**در کمتر از یک سوم بیماران بهبودی کامل حاصل نمیشود.

**فیزیوتراپیست به بازگشت وضعیت فیزیکی ،سطح عملکردی و حرکتی فرد در قبل از سکته کمک می کند

 

فیزیوتراپی در منزل برای چه بیمارانی کاربرد دارد

اگربیمار مشکلی دارد  که باعث از دست دادن عملکرد حرکتی ش و اگر  حتی برای بیرون رفتن از منزل و انجام کارهای روزانه خود دچار  مشکل شده است  بهتر است  از  خدمات فیزیوتراپی در منزل استفاده کند برخی از  بیماری هایی  که ممکنست استفاده از   فیزیوتراپی در منرل  را ایجاد کند ، عبارتند از :شرایط پس از عمل های جراحی مانند تعویض مفصل ران یا زانو ،سکته مغزی ،بیماری ام اس ،بیماری پارکینسون ،پس از یک مشکل قلبی مانند حمله قلبی ،پس از یک ضربه یا آسیب دیدگی از قبیل شکستگی ،بیماری سرطان ،قطع عضو ،ضعف ناشی از بستری و بی حرکتی طولانی مدت و ...

فیزیوتراپی  در منزل چگونه به بیمارانی  که دچار سکته مغزی شده‌اند کمک میکند

سلولهای جدید مغزی پس از سکته مغزی رشد نمیکنند تا جایگزین سلولهای آسیب‌ دیده شوند اما مغز این توانایی را دارد که سلولهای آسیب‌ دیده خود را دوباره سا ماندهی کند تا آنچه را که از دست داده‌اند دوباره جبران نمایند. به این عمل نوروپلاستیسیتی گفته می‌شود.

 این فرایند ممکن است در اقدامات فیزیوتراپی بیمار پس از سکته مغزی انجام شود و در این مواقع  متخصص فیزیوتراپی راهنماییها  ی لازم را برای آموزش  به بیمار  برای حرکت  و بازیابی عملکرد اندامها انجام میدهند.  در ایت مواقع متخصص فیزیوتراپی غالباً با همکاری متخصص دیگر کمک میکنند تا برخی مشکلات ناشی از سکته مغزی  ، کاهش یابد . در برخی مواقع  ممکن است متخصص طب شغلی ، متخصصین گفتار درمانی ، پزشکان و پرستاران و مددکاران اجتماعی نیز به کمک  این بیماران می آیند

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳

آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی در ۱۱ مرداد سال ۱۴۰۳ برگزار و ثبت نام این آزمون از ۲۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، براساس مصوبه هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت و با اعلام دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه، بهداشت و تخصصی مقرر شد آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی در مرداد سال ۱۴۰۳ برگزار شود.

ثبت نام در آزمون دکتری حرفه ای فیزیوتراپی از شنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز می شود و داوطلبان تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.

ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی و از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir انجام می پذیرد.

داوطلبان باید پس از پرداخت الکترونیکی هزینه آزمون، فرم ثبت نام را تکمیل کنند. لینک پرداخت هزینه و ثبت نام آزمون در مهلت اعلام شده بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

کارت ورود به جلسه آزمون از روز یکشنبه ۷ مرداد تا چهارشنبه ۱۰ مرداد در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار می گیرد و داوطلبان باید در این بازه زمانی با مراجعه به سایت، کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند. ساعت دقیق برگزاری آزمون بر روی کارت ورود به جلسه درج خواهد شد.

به همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر (کارت ملی یا شناسنامه عکسدار) در روز آزمون الزامی است.

بر اساس شرایط، ممکن است آزمون بصورت الکترونیکی یا کاغذی برگزار شود.

شرایط شرکت متقاضیان در آزمون:

۱) افراد با داشتن دانشنامه مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های داخل یا خارج از کشور که به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

۲) دانشجویان مشغول به تحصیل در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی به شرط فراغت از تحصیل تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ می توانند در این آزمون شرکت کنند.

به گزارش مهر، همچنین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای خطاب به دانش آموختگان رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در خارج از کشور اعلام کرده است: بر اساس مصوبه شورایعالی ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور وزارت بهداشت در ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ به منظور حفظ کیفیت و رعایت عدالت در سنجش و ارزیابی علمی متقاضیان ارزشیابی، مقرر شد آزمون ارزشیابی کتبی به صورت متمرکز جایگزین مصاحبه های انجام شده در جلسه کمیسیون های ارزشیابی شود.

کد خبر 749250

دیگر خبرها

  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • خبر خوش به گوش جواد نکونام رسید/ هافبک استقلال فیزیوتراپی را شروع کرد
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری