Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فیزیوتراپیست با بیان اینکه فیزیوتراپی تنفسی باعث تقویت عضلات تنفسی می‌‌شود، گفت: برخی بیماران بهبودیافته به دلیل کاهش تحرک ممکن است دچار ضعف عضلات و خشکی‌‌های مفصلی موقت شوند؛ این افراد می‌‌توانند خدمات فیزیوتراپی را در منزل دریافت کنند. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

حامد احمدی‌‌گل در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ با بیان اینکه تعریف فیزیوتراپی توانبخشی و بازتوانی بیمار در سه حوزه عضلانی، اسکلتی و تنفسی است، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، نقش فیزیوتراپی تنفسی را می‌‌توان مورد توجه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری کرونا شرایط تنفسی و ریه بیمار را تحت تأثیر قرار می‌‌دهد و علاوه بر اینکه تیم پزشکی و دارودرمانی به بالابردن میزان اشباع اکسیژن خون بیمار کمک می‌‌کند، فیزیوتراپی نیز می‌‌تواند در بخش‌‌های ایزوله و ICU کرونا به بهبود حال بیماران مبتلا به کرونا کمک شایانی کند.

وی افزود: در بیمارستان‌‌های سطح کشور این خدمات فیزیوتراپی تنفسی به بیماران کرونا ارائه می‌‌شود؛ در حالت معمول نیز برای هر بیماری که به هر دلیلی دچار شرایط حاد تنفسی شود و یا ریه‌‌های ضعیفی داشته باشد، یکی از ارکان درمان برای این بیمار، فیزیوتراپی تنفسی خواهد بود اما نقش فیزیوتراپی تنفسی در بیماری کرونا پررنگ‌‌تر به نظر می‌‌رسد.

احمدی گل ادامه داد: فیزیوتراپی تنفسی می‌‌تواند عضلاتی که در تنفس دخیلند را تقویت کند و با تخلیه ترشحات ریوی باعث تسهیل در تنفس بیمار شود؛ این روش بازتوانی، کمک می‌‌کند که ظرفیت اکسیژن ریه‌‌ها افزایش یابد و بیمار نیاز کمتری به ونتیلاتور پیدا کند و بهبودی و ترخیص، زودتر حاصل شود.

این فیزیوتراپیست با بیان اینکه برخی بیماران بهبودیافته و ترخیص‌‌شده به دلیل کاهش تحرک ممکن است دچار ضعف عضلات و خشکی‌‌های مفصلی موقت شوند، خاطرنشان کرد: این عوامل باعث ضعف عملکرد عضلات بدن در هنگام راه رفتن می‌‌شود و در این زمینه نیز فیزیوتراپی می‌‌تواند این بیماران بهبودیافته را به زندگی عادی بازگرداند.

وی افزود: برخی از افراد به دلیل شیوع کرونا از مراجعه به مراکز درمانی برای انجام فیزیوتراپی خودداری می‌‌کنند که این افراد می‌‌توانند خدمات فیزیوتراپی را در منزل دریافت کنند و بتوانند دوره بازتوانی خود را کامل کنند تا دوباره به روزانه خود بازگردند.

احمدی‌‌گل درباره ارائه خدمات فیزیوتراپی در منزل بیماران یادآور شد: دستگاه‌‌های پرتابل فیزیوتراپی به داخل منزل بیمار برده می‌‌شود و تمرین‌‌درمانی به صورت تخصصی برای بیماران دچار آسیب‌‌های مفصلی و عضلانی انجام می‌‌شود؛ همچنین تکنیک‌‌های راه رفتن، تعادل و وزن‌‌اندازی بعد از شکستگی‌‌ها و ضعف‌‌های عضلانی توسط فیزیوتراپیست‌‌های خانم و آقا به بیمار آموزش داده می‌‌شود. به بیمار گواهی برای بیمه نیز داده می‌‌شود و بیماران با یک سرچ ساده در اینترنت به کلینیک‌‌های تخصصی فیزیوتراپی در منزل دسترسی پیدا کنند.

وی تأکید کرد: البته هموطنان باید اطمینان حاصل کنند که این کلینیک‌‌ها توسط افراد معتبر و متخصصین فیزیوتراپی تحت نظر وزارت بهداشت ارائه خدمت می‌‌کنند.

ادعای محققان فرانسوی درباره تاثیر داروی روماتیسم بر درمان عوارض بیماری کروناآخرین آمار جهانی کرونا/ افزایش 23هزارنفری مبتلایان آمریکایی در 24 ساعت گذشته +جدولرقابت چندین میلیارد دلاری کشورها برای ساخت واکسن کرونا

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا خدمات فیزیوتراپی فیزیوتراپی تنفسی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش

  نبی بامریان رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش گفت: 65 بیمار دیالیزی ثبت شده در شهرستان خاش و تفتان خدمات رایگان را در بخش دیالیز این بیمارستان دریافت می‌کنند.
 
وی افزود: برای هر بیمار به‌طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ جلسه دیالیز انجام می‌شود که گاهی تا چند ساعت طول می کشد و همین موضوع ضرورت توسعه بخش دیالیز بیمارستان را گوشزد می‌کرد.
 
وی ادامه داد: بخش دیالیز این بیمارستان دارای 8 دستگاه دیالیز است و بر همین اساس عملیات توسعه بخش دیالیز جهت 20 تخت در حال انجام است.
  بامریان ادامه داد: بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش به صورت شبانه روزی (حتی در روزهای جمعه و تعطیل) به بیماران ارائه خدمات می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری