Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@17:30:28 GMT

باید و نبایدهای فیزیوتراپی در منزل

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۴۶۳۲

باید و نبایدهای فیزیوتراپی در منزل

بالارفتن تقاضا در این حوزه در تخصص‌های مختلف پزشکی و درمانی، مانند هر نیاز دیگری در جامعه توجه سوداگران را نیز به خود جلب می‌کند.

اعتماد به تبلیغات رسانه‌ای و به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی که روز به روز گسترده‌تر و افسار گسیخته‌تر در معرض توجه آحاد جامعه قرار می‌گیرد و امکان نظارت و برخورد با این حجم از تبلیغات برای سازمان‌های متولی وجود ندارد، اشتباه بزرگی است که می‌تواند هزینه‌های مالی و جانی جبران‌ناپذیری را به بیماران تحمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیزیوتراپی در منزل، یکی از خدمات پزشکی پرمخاطبی است که بیماران زیادی برای بهره‌مندی از آن به آگهی‌ها، صفحات تبلیغاتی بدون مجوز در فضای مجازی و شرکت‌های ارائه خدمات در منزل غیرقانونی پناه می‌برند و این شروع یک گرفتاری جدید برای آنها خواهد بود.

تعرفه بالاتر این خدمات تخصصی به‌دلیل حضور فیزیوتراپیست بر بالین بیمار و تعدد جلسات در این درمان، مهم‌ترین انگیزه‌هایی است که خلافکاران را به این مقوله جذب می‌کند و بیمار و خانواده‌اش که به‌تازگی از دوران سخت بستری در بیمارستان رهایی یافته‌اند به امید ادامه درمان در منزل در آسایش و آرامش، به شرایط سختی دچار می‌شوند که بهترین حالت آن هزینه‌کردن و نتیجه نگرفتن و بدترین شرایط آسیب بیشتر و صدمات جبران‌ناپذیر سلامتی است.

خانواده‌ها باید متوجه باشند هر کسی یک کیف دستگاه تحریک الکتریکی بر دوش داشت فیزیوتراپیست نیست و قبل از اجازه‌دادن به ورود این افراد به منزل حتما کارت عضویت نظام پزشکی که در آن «فیزیوتراپی» قید شده باشد یا کارت عضویت در انجمن فیزیوتراپی را از وی بخواهند.

همچنین در پایگاه اینترنتی سازمان نظام پزشکی و انجمن فیزیوتراپی ایران، این امکان وجود دارد اگر فردی به‌عنوان فیزیوتراپیست به شما معرفی شده‌است، در بخش جست‌وجوی پزشک یا جست‌وجوی فیزیوتراپیست از صلاحیت او برای درمان استعلام بگیرید.

فیزیوتراپیست‌های شاغل در مراکز فیزیوتراپی دارای پروانه فعالیت از وزارت بهداشت، مطمئن‌ترین مرجع برای معرفی این درمانگران برای درمان در منزل هستند.

اهمیت این نکته در این است که این روزها افراد بسیاری با مدارک تحصیلی پزشکی غیرفیزیوتراپی، مدارک تحصیلی غیرپزشکی و حتی افرادی بدون مدرک تحصیلی دانشگاهی، تنها به‌دلیل اشتغال در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی آشنایی مختصری با درمان فیزیوتراپی پیدا کرده‌اند و به‌صورت گسترده به‌عنوان فیزیوتراپیست وارد منازل بیماران می‌شوند و در بسیاری موارد ضمن هدر دادن زمان طلایی بازگشت بیماران به شرایط طبیعی، با انجام درمان‌های نادرست و توصیه‌های غیرعلمی، مشکلات آنها را دوچندان می‌کنند.

پرهام پارسانژاد - فیزیوتراپیست / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فیزیوتراپی مراکز فیزیوتراپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، دبیر سی ونهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران از ارایه جدیدترین دستاوردهای در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی در کنگره امسال این انجمن که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه امسال و با حضور جمعی از متخصصان داخل و خارج کشور در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی انجمن رادیولوژی ایران، دکتر لیلا آقا قزوینی، متخصص رادیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت ارایه خدمات پزشکی در بیماران مراجعه کننده به اورژانس ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته های مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محورهای مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات ها و چت جی پی تی(Chat GPT ) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکارها در این حوزه ارایه خواهد شد.

دکتر آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویر برداری برای دریافت گزارش های اصولی و کاربردی تصویربرداری یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوط در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته ها قرار گیرد.

لازم به ذکر است، این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها ،دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد. همزمان با سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، نمایشگاه های تجهیزات پزشکی در چهار سالن مجزا در محل هتل المپیک تهران به ارایه آخرین دستاوردهای تجهیزات رشته تصویربرداری خواهند پرداخت.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901391

دیگر خبرها

  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟